Mršaviti ili debljati se - na zdrav način

Što veću prekomjernu težinu imate, tim je VAŽNIJE da nešto promijenite. Sve je to moguće i sve počinje u vašem umu – s odlukom da se promijenite. Vi to možete! Čitajte dalje i pronađite najbolje rješenje za sebe.
 

Činjenice i posljedice današnjeg načina života

Dr. David Heber, direktor Centra za ljudsku ishranu pri Kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu i predsjednik Herbalife Nutricionističkog savjetodavnog odbora:
'Gledano u cjelini, prehrana nam je sve lošija, hrana je sve lošije kvalitete, a naše opće zdravstveno stanje je ugroženije nego ikada. Dodamo li tome druge čimbenike modernog načina života, poput stresa i zagađenja okoliša, mogli bi se povećati rizici nastanka mnogih bolesti i pretilosti.'

Svjetska zdravstvena organizacija je još prije nekoliko godina klasificirala pretilost kao kroničnu bolest i upozorava da bi pretilost mogla preteći neke tradicionalnije uzroke lošeg zdravlja poput pothranjenosti i zaraznih bolesti. Prema sadašnjim trendovima europskih naroda, predviđa se kako će do 2010. godine biti pretilo 33% muškaraca, 28% žena, te čak 19% dječaka i 22% djevojčica u dobi od 2 – 15 godina!

Ipak, možemo promjeniti trendove ukoliko promjenimo svoje navike. Sve što nam je potrebno su prave informacije i želja da ih provedemo u djelo.

Jeste li znali da je potreban samo 21 dan kako bi razvili neku naviku? Znači u tako kratkom vremenu možete u svoj život uvesti zdravu naviku a rezultati mogu trajati cijeli život!
 

Sasvim drugačiji put - mršaviti s Herbalife proizvodima

Provođenjem dijeta s ograničenim brojem kalorija uskraćujete svom tijelu esencijalne hranjive tvari i vitamine, a posljedica je osjećaj umora i nedostatak energije. To nikako nije dobro. Stoga je važno jesti uravnotežene obroke bogate hranjivim tvarima kako biste nahranili stanice i održali energiju. Također je bitno odabrati zdravi međuobrok kao što su proteinske pločice.

Formula 1 je proizvedena prema formuli koju su osmislili stručnjaci nutricionisti. Sadrži odlično uravnotežene sastojke za optimalan obrok, u samo 217 kalorija što omogućava laku kontrolu unosa kalorija. Osim toga sadrži i dobre proteine soje koji vam pomažu da se duže osjećate sitima. Saznajte više...
Probajte Formula 1 Express Pločice!

Svi oni koji trebaju smršaviti koristiti će dva Formula 1 shake napitka dnevno umjesto dva tradicionalna obroka (doručka i večere ili ručka i večere), i jedan tradicionalni obrok. Kad postignete željenu težinu trebate je održati. Za održavanje optimalne težine koristite jedan shake napitak dnevno umjesto jednog tradicionalnog obroka.

Osobe koje imaju problema s premalom tjelesnom težinom uz svoje tradicionalne obroke trebaju koristiti dva do tri Formula 1 shake napitka dnevno.
 

Za još bolje rezultate odaberite

  • Formula 3 Proteinski prah - za dulji osjećaj sitosti i razvijanje mišićnog tkiva. Saznajte više... 
  • Biljna vlakna - od presudnog su značenja za dobro apsorbiranje i probavljanje hrane. Saznajte više... 
  • Thermojetics čaj - okrepljujući biljni napitak za razgradnju masti, hidrataciju i energiju. Saznajte više...

Ponekad je teško pronaći program koji je savršen samo za vas. Takav program treba prilagoditi vašim specifičnim potrebama i ciljevima, te vam je svakako potrebno i ohrabrenje kako biste ga dosljedno provodili. Neprestana osobna podrška dodatno će vam pomoći. Zato je tu vaš osobni wellness trener i savjetnik! Obratite nam se s povjerenjem - kontakt.


Hrana je vaš prijatelj

Volite ono što vam ona može dati – hranjive tvari, pokretačku snagu, zdravlje. Kontrolirajte glad tako što ćete kod svakog obroka izabrati samo hranu bogatu hranjivim tvarima. Usredotočite se na velike količine svježih, sirovih i lagano kuhanih šarenih ugljikohidrata - slatka paprika, rajčica, špinat, mrkva, brokula. Oni će koristiti vašem probavnom sustavu svojim pročišćavajućim svojstvima i pružiti vašem tijelu gorivo puno hranjivih tvari koje se sporo oslobađaju.
Svedite na minimum unos smeđih i bež ugljikohidrata - kruh, tjestenina, riža, krumpir, keksi, kolači i slatkiši od tijesta, jer su prepuni kalorija i sadrže malo važnih hranjivih tvari.
 

Voda

Voda prenosi hranjive tvari (energiju) po čitavom tijelu. Redovito pijte vodu tijekom dana, kako biste bili sigurni da vaš sustav opskrbe optimalno funkcionira. Nastojte piti dvije litre vode dnevno.


Zabavna tjelesna aktivnost

Svakodnevna tjelesna aktivnost će omogućiti da vaši zglobovi ostanu elastični, mišići tonični i krvotok u dobrom stanju. Odaberite vježbe koje su ZABAVNE, a ne mučenje. Primjerice, provedite 30 minuta svaki dan u brzoj šetnji s prijateljem, uzmite knjigu s vicevima i čitajte ih dok oboje ne ostanete bez daha od smijeha! 

na vrh