Inteligentna stanična prehrana

Svaku stanicu potrebno je nahraniti

Hrana je tjelesno gorivo i pokretač organizma. Ljudsko tijelo je savršeni organizam sastavljen od trilijuna stanica koje čine svaki pojedini organ. Dnevni unos vitamina, minerala i hranjivih sastojaka bitan je i nepohodan za dobro zdravlje i vitalnost. Zdrav organizam ima dobar imunitet i ne dopušta razvoj bolesti.

Stanična prehrana je zdrav, prirodan i cjelovit program i način prehrane namijenjen svima koji se žele osjećati dobro i zdravo. Regulira metabolizam i potiče prirodno čišćenje organizma od otrova unesenih putem hrane, napitaka i zraka. Regulira krvni tlak, razinu šećera i kolesterola u krvi. Regulira razinu soli u organizmu, zaustavlja rast masnih stanica i pomaže rješiti se celulita. Revitalizira organizam i vodi ga optimalnom psihofizičkom stanju - stanju zdravlja.

Herbalife stanična prehrana nije dijeta. Kao posljedica zdrave, pravilne i potpune prehrane stanica, a ne želuca, tjelesna težina se prilagođava optimalnoj. Smanjuje se prevelika tjelesna težina kod debelih odnosno povećava kod pothranjenih. 

Herbalife proizvode mogu koristiti svi - djeca, odrasli, sportaši, bolesni i zdravi. Jedinstvena formulacija i pozorno odabrani visokokvalitetni sastojci omogućavaju najbolje iskorištavanje uravnotežene prehrane. Herbalife programi proizvoda prilagođeni su osobnim potrebama pojedinca kako bi svatko dobio potreban maksimum. Također smo se pobrinuli za zdrav i ukusan međuobrok u obliku proteinskih pločica.
 

Zdravstvena slika danas

Prema istraživanjima svjetske zdravstvene organizacije (World Health Organization) čak 70% bolesti izravno je povezano s lošom prehranom i neuravnoteženom tjelesnom težinom!
Znači da u 7 od 10 posjeta liječniku sami možemo poboljšati svoje zdravlje promjenom prehrambenih navika i redovitom tjelesnom aktivnosti. Prevencija nastanka bolesti je puno važnija od liječenja nastalog oboljenja.

Hipokrat, otac moderne medicine i najpoznatiji antički grčki liječnik koji je živio 400 god. prije Krista ostavio nam je ove poruke:
Sve što putem prehrane unosimo u naš organizam gradi nas i mijenja, i o tome ovisi naša snaga, zdravlje i život.
Neka hrana bude tvoj lijek, a ne lijek tvoja hrana.


Današnji moderni i brzi ritam života, stres te neuredne prehrambene navike glavni su krivci za sve loše čega ima previše u našoj prehrani: šećer, sol, masno, cigarete, kava i alkohol. Stvorili smo naviku jesti brzo i previše. Sve to utječe na zadržavanje otrovnih tvari u našem krvotoku i stanicama. Godišnje putem prehrane pojedemo čak 3 kg otrova. S druge strane, jedemo premalo sirovog voća i povrća i pijemo premalo vode te na taj način ne omogućavamo tijelu da se očisti svih tih otrova.
 

Koncepcija inteligentne prehrane

Koncepcija osnovne prehrane je jedinstveni Herbalifeov program koji se savršeno uklapa u aktivan i optimalan način života. 


U središtu Herbalife nutricionističkog kotača nalaze se znanstveno razvijeni osnovni proizvodi:

  • Formula 1 - zamjenski obrok za kontrolu težine (mršavljenje ili debljanje) i pravilnu prehranu
  • Formula 2 - multivitaminski kompleks
  • Fibre and Herbs - Vlakna i ljekovito bilje

Oni čine osnovu uravnotežene prehrane. Za osobnu nadogradnju dodajte proizvode iz linija - Ciljana prehrana, Energenti, Antioksidanti i Prehrana izvana.

Sve programe proizvoda prilagodite svojim osobnim potrebama i željama u čemu će vam pomoći vaš osobni Herbalife asistent - kontakt

Saznajte više:

a) Osnova uravnotežene prehrane > Formula 1, Formula 2 
b) Zdravi međuobroci > Proteinske pločice, Formula 1 Express Pločica
c) Ciljana prehrana > Formula 3, Formula 4, Herbalifeline Max, Herbal aloa, Cell Activator
d) Energenti > Thermojetics čaj
e) Antioksidanti
f) Prehrana izvana > linija  za njegu  kože Skin 

Za lakšu i jednostavniju upotrebu koristite i brojne dodatke:

Herbalife shaker, mjernu žlicu, kutijice za komprese, malu posudu za shake, drobilicu za tablete, bocu za vodu, mini mixer i mjernu vrpcu. Više informacija o svakom od dodataka doznajte ovdje.
  

na vrh