Online test koliko ste zdravi

Ispunite ovaj test i otkrijte koji vam je od Herbalife proizvoda najpotrebniji

Pročitajte pitanja s lijeve strane i kliknite na kružić da biste odgovorili sa DA. Tekst s desne strane dat će vam kratak opis uz pitanje.

Ispunjavanjem ovog upitnika otkriti ćete koji vam je od Herbalife proizvoda najpotrebniji

Želite li biti sigurni da vam hrana koju jedete pruža sve potrebne vitamine i minerale?
Ubrzane tehnike uzgoja hrane, tretirano i osiromašeno tlo, pesticidi i kemikalije koje se koriste u poljoprivredi i razni drugi čimbenici smanjuju razinu hranjivih tvari u namirnicama koje svakodnevno jedemo.
Jedete li manje od pet porcija svježeg voća i povrća svakoga dana?
Svježe voće i povrće prepuni su esencijalnih vitamina i minerala koji su potrebni vašem tijelu. Ako ih kuhate ili ako su predugo skladišteni, hranjive tvari mogu biti uništene ili drastično smanjene.
Jeste li izloženi stresu, dimu, suncu ili zagađivačima?
Da bismo se zaštitili od oštećenja koja našem organizmu može nanijeti moderan način života, morali bismo jesti neumjerene količine svježeg sirovog povrća i voća kako bismo dobili odgovarajuće količine hranjivih tvari bogate antioksidansima.
Želite poboljšati prehranu i kontrolirati težinu?
Uravnotežena prehrana, redovito vježbanje, odmor i opuštanje, te smanjeni unos kalorija zajedno tvore učinkoviti sustav kontrole težine i pomažu vam da postignete svoju idealnu tjelesnu težinu i optimalnu razinu kondicije.
Patite od zadržavanja vode i osjećaja napuhnutosti?
Zadržavanje vode je obično pokušaj vašeg organizma da pohrani vodu jer je ne pijete dovoljno. Gotovo 70% tijela se sastoji od vode - ako pijete preporučene dvije litre dnevno, pomoći ćete svom organizmu u ponovnom uspostavljanju ravnoteže vode i pomlađivanju slabo hidriranih stanica.
Mislite li da trebate jesti više vlakana?
Tipična zapadna prehrana sklona je velikom sadržaju masti i malom sadržaju vlakana - u prosjeku je sadržaj vlakana 50% niži od preporučenog. Naš probavni sustav djelotvornije radi ako je dobro opskrbljen vlaknima koja mu pomažu u izbacivanju otpadnih tvari i toksina. Samim time stvara se zdrava okolina u organizmu.
Želite poboljšati razinu vitalnosti i energije tijekom dana?
Neuravnotežena prehrana može za posljedicu imati variranje razine energije tijekom dana. Mnogi ljudi osjećaju da im je ujutro i poslijepodne potrebno nešto što će ih 'podići'. Kako biste u takvim trenucima izbjegli konzumiranje šećera i hrane koja deblja, odaberite biljnu alternativu koja će vam vratiti željenu razinu energije.
Imate problema s probavom?
Prebrzo jedenje, nedostatno žvakanje hrane, stres, nedostatak vlakana i vode, te loša prehrana mogu izazvati redovite i sve jače poremećaje probave i dovesti do drugih problema povezanih s probavom.
Navečer tražite utjehu u hrani?
Tipična prehrana s mnogo masti i šećera glavni je uzrok neravnoteže razine šećera u krvi koja za posljedicu ima promjene raspoloženja i razine energije. Pritom je neizbježno potražiti neki izvor energije koji će povisiti razinu glukoze.
Mislite da trebate jesti više plave morske ribe?
Plava morska riba bogata je esencijalnim masnim kiselinama Omega-3 koje su vitalne za pravilno funkcioniranje rada srca i cirkulacije i pomažu održati gipkost zglobova. Ljudski organizam ne može sam proizvesti Omega-3 esencijalne masne kiseline i nužno je uzimati ih iz hrane ili dodataka prehrani.
Pijete puno kave?
Određene biljke i njihovi ekstrakti sadrže osvježavajuće i revitalizirajuće sastojke čije je djelovanje blaže od djelovanja kave. Široki spektar biljnih čajeva odlična je alternativa kavi i ujedno izvrstan antioksidans.
Osjećate se iscrpljeno i bezvoljno?
Priroda nam daje fantastično djelotvorne biljke od kojih je jedna guarana. Guarana pomaže dovodu kisika u tkiva i poboljšava cirkulaciju te na prirodan način osigurava dugotrajan osjećaj energije i bistrine.
Previše kvačica?
  Na previše pitanja ste odgovorili DA? Zatražite svoju besplatnu tjelesnu analizu i savjetovanje na e-mail magdalena.mavrovic@gmail.com i/ili mobitel + 385 98 492 550

na vrh