Herbalifeline

Kapsule Herbalifeline su dodatak prehrani koji sadrži oba izvora Omega-3 esencijalnih masnih kiselina (EPA eikosapentaenoične kiseline i DHA dokosaheksneoične kiseline), vitamin E, selen, glog i više od 20 morskih lipida. Česti znak manjka esencijalnih masnih kiselina je suha koža. 

EPA i DHA kiseline tijelo pretvaraju u prostaglandine. Te tvari slične hormonima smatraju se presudnima za moždane funkcije koje se odnose na vid, koordinaciju pokreta, raspoloženje i sposobnost učenja. Pomažu kod održavanja zdravih razina kolesterola i triglicerida u krvi, i u kontroli krvnog tlaka. Jačaju imunološki sustav i ublažavaju upale.

Nutricionisti savjetuju barem 2-3 porcije masne ribe tjedno (losos, skuša) kako bi organizmu osigurali preporučenu količinu Omega-3 esencijalnih masnih kiselina, potrebnih za održavanje dobrobiti srca. Budući da naše tijelo ne proizvodi te kiseline moramo ih osigurati iz hrane. Istraživanja su pokazala da zapadnjačka ishrana često sadrži malo Omega-3 esencijalnih masnih kiselina zbog čega nastaje neravnoteža.

Čuvar srca, krvnih žila i kostiju

Redovitim korištenjem Herbalifeline možete pomoći svom organizmu u:

  • održavanju gipkosti zglobova i obnavljanju zglobnih hrskavica
  • održavanju prirodnih funkcija srca i krvotoka pročišćavajući krvne žile
  • smanjenju masnoća u krvi
  • regulaciji krvnog tlaka i prevenciji srčanog i moždanog udara
  • u trudnoći kod razvoja djeteta pospješuje pravilan razvoj mozga i mrežnice oka
  • obnovi kože – epitela.

Posebice se preporučuje kod krvnih i srčanih bolesti, proširenih i upaljenih vena, psorijaze, neurodermitisa, seboreje i ostalih kožnih bolesti, artroza i reumatoidnog artritisa, hormonalne neravnoteže i problema s prostatom, kroničnih upala probavnog sustava.

Esencijalna ulja timijana, paprene metvice i klinčića i formula za ublažavanje povratnog učinka pomažu u minimaliziranju okusa i mirisa ribljeg ulja. Herbalifeline je u obliku malih soft-gel kapsula koje je lako progutati.

Za više informacija o proizvodu i narudžbe, molimo nazovite kontakt broj. 

 

na vrh