Snažan imunološki sustav

Održavajte jaku obrambenu moć svog organizma – oslobodite ga otpada!

Antioksidanti su potrebni našem organizmu kako bi se mogao djelotvorno boriti protiv negativnih učinaka slobodnih radikala i starenja. Slobodni radikali napadaju stanice organizma, a nastaju kao posljedica sportske aktivnosti, stresa i zagađenja. Kako starimo organizam sve slabije proizvodi antioksidante te stoga trebamo povećati unos svježe hrane i povrća koji su bogati antioksidantima i ciljano uzimati antioksidante kao dodatke prehrani.

Uvrstimo li u našu prehranu namirnice bogate antioksidantima i s niskim glikemijskim indeksom (GI), osigurat ćemo tijelu hranjive tvari koje usporavaju starenje i pružaju energiju. Konzumiranjem prirodnih namirnica bogatih antioksidantima poput vitamina C, E i betakarotena ojačati ćete svoj imunološki sustav.

Isto tako je vrlo važno organizam osloboditi otpada. Kako to možete učiniti? Jednostavno!  Izbacite iz svoje prehrane rafiniranu, prerađenu i gotovu hranu, zasićene masti i šećere, alkohol i cigarete.

Podarite svom organizmu svježe, sezonsko, organski uzgojeno povrće, salate, voće i integralne namirnice prepune hranjivih tvari. Proteine uzimajte iz najkvalitetnijih izvora i koristite visokokvalitetne dodatke prehrani.

Sve što unesemo u svoj organizam mora proći put od 9 metara probavnog trakta. To putovanje može biti lako i neprimjetno, ali može biti i neugodno i sporo. Naša jetra i bubrezi imaju glavnu ulogu u eliminaciji toksina.
 

RoseGuard – antioksidant

Antioksidantna formula s ružmaninom, povrćem iz porodice brokula i cvjetača i ljekovitim biljem pomaže vašem tijelu u borbi protiv slobodnih radikala. Samo biljka ružmanina sadrži više od 12 oksidanata. Oni podupiru prirodnu imunološku funkciju organizma. Ružmanin isto tako sadrži željezo, magnezij i cink.
RoseGuard pomaže u nadopunjavanju dragocjenih nutrijenata koje svakodnevno gubimo zbog loše prehrane, stresa i čimbenika iz okoliša. Saznajte više...

na vrh