Programi proizvoda za svakoga

Zamislite sebe u apsolutno najboljem izdanju…
njegovana izgleda,
odličnog dobrostanja,
uvijek spremni dati najbolje od sebe!


Većina ljudi danas ne dobiva ono što znanost smatra presudnim za optimalno dobrostanje, kako tijela tako i duha – dobru prehranu. Dobra uravnotežena prehrana, redovita tjelesna aktivnost i dovoljan unos vode tijekom dana osnovni su čimbenici koji će vam pomoći u postizanju odličnog dobrostanja odnosno wellnessa. Promjenite svoje navike i osjećajte se svaki dan apsolutno najbolje moguće!

U postizanju i održavanju optimalnog dobrostanja pomoći će vam Herbalife programi proizvoda inteligentne stanične prehrane koji sadrži sve makro i mikro-nutrijente, vitamine i minerale koji su stanicama svakodnevno potrebni za život i normalnu funkciju. Herbalife proizvodi imaju visoku nutricionističku vrijednost i posebno su formulirani kako bi vam osigurali ključne vitamine i minerale.

Znamo koliko je teško pridržavati se plana dobre prehrane i postići rezultat koji želite. Zato je Herbalife za vas osmislio nekoliko različitih programa proizvoda kako bi vam olakšao put do cilja.

Odaberite svoj program:

Jedinstvena prilika za promjenu

Kao posljedica lošeg dobrostanja i zdravstvene slike današnjice, događa se nešto dobro - svijest ljudi se počinje mjenjati. Sve više njih odlučuje se promjeniti način života imajući na umu osobni wellness i zdravlje kao primarni cilj.

Svaki dan nas i mediji podsjećaju na lošu statistiku: prekomjerna tjelesna težina (posebice kod djece), depresija, bolesti krvožilnog sustava, dijabetes, bolesti debelog crijeva, alergije i razne druge bolesti. 

Uzrok tim bolestima prvenstveno leži u nekvalitetnoj prehrani i prehrambenim navikama. Prema tome, promjenom načina prehrane i odabira namirnica možemo učiniti mnogo u poboljšanju kvalitete svojeg života i zdravlja.

Krenimo zajedno prema boljem dobrostanju!

na vrh