Smršaviti brzo i lako

Što veću prekomjernu težinu imate, tim je VAŽNIJE da nešto promijenite. Sve je to moguće i sve počinje u vašem umu – s odlukom da se promijenite. Krenite DANAS.


Posljedice današnjeg načina života


Brz ritam života, stres, manjak sna, nedostatak fizičke aktivnosti, nedostatak vremena za sebe... sve su to situacije s kojima se susrećemo svaki dan. I trebamo ih prihvatiti. No isto tako trebamo biti svjesni da su promjene moguće.


Jeste li znali da je potreban samo 21 dan kako bi razvili naviku?


Dakle ne morate brinuti hoćete li moći piti više vode ako sad ne pijete dovoljno, kako ćete moći vježbati ako trenutno niste u kondiciji, kako ćete uvesti doručak u svoju svakodnevnu prehranu ako ga sad nemate. Važna je vaša odluka - da, želim! I tijelo će se samo pobrinuti da mu vaša nova navika postane sastavni dio funkcioniranja svakog dana.

Pretilost (ili još debljina i gojaznost) (latinski: obesites) je kronična bolest koja nastaje prekomjernim nakupljanjem masti u organizmu i povećanjem tjelesne težine. Svako povećanje 10% više od idealne težine smatra se gojaznošću.
Kako bi saznali svoju idealnu težinu, izračunajte svoj BMI - indeks tjelesne mase pomoću našeg jednostavnog kalkulatora ovdje.

Epidemija pretilosti u porastu je, te se ubraja u vodeće bolesti suvremene civilizacije. Ova bolest djeluje na mnoge organe i organske sustave, a povećava rizik oboljenja kardiovaskularnog sustava. Smanjuje i kvalitetu života. Česta je u svakoj dobi.
 

Postoji li jednostavno rješenje? >>> Smršavi lako, pitaj me kako!


Provođenjem dijeta s ograničenim brojem kalorija uskraćujete svom tijelu esencijalne hranjive tvari i vitamine čime mu uskraćujete dobro gorivo i ono ne može normalno funkcionirati, što se najbrže vidi u osjećaju umora i nedostatku energije. Cilj je tijelu dati sve što mu treba. To možete u nutricionistički savršeno uravnoteženom obroku Formule 1.

Herbalife shake Formula 1 obrok je bogat vitaminima, mineralima, izolatom proteina soje, ugljikohidratima i dobrim vlaknima. Opskrbiti će vaš organizam proteinima - glavnim sastojkom tjelesnog tkiva te samim time sastavnim dijelom naših stanica. Proteini su nužno potrebni za svakodnevnu prehranu, održavanje i obnavljanje tkiva te brojne druge procese koji se odvijaju u organizmu. Proteini opskrbljuju tijelo potrebnom energijom.

Kako smršaviti lako uz Herbalife shake Formulu 1 saznajte ovdje.

Za sva pitanja i narudžbe javite nam se.

Ukusni i hranjivi međuobroci


Herbalife vam nudi nekoliko ukusnih i hranjivih međuobroka:
   > Proteinske pločice
   > Formula 1 Express Pločica
   > Pržena zrna soje


Hidratacija


Naš organizam se većinom sastoji od vode, čak do 90%. Stoga je iznimno važno piti dovoljno tekućine tijekom dana, najbolje vode i biljnih nezaslađenih čajeva. Dovoljna količina je minimalno 2 litre dnevno.

Ako vam je teško piti 2 litre tekućine dnevno, možete si olakšati stvaranje navike nezaslađenim biljnim čajem Thermojetics i Aloa Vera napitkom. Oni će vas hidrirati a pritom vaše tijelo neće dobiti višak šećera i masti.


na vrh