Zdravo starenje

Kada je riječ o starenju naša tijela se mijenjaju i to utječe na fizičke i prehrambene potrebe. No to ne znači da morate odustati od kvalitetne prehrane ili smanjiti aktivnosti. Sada vjerojatno imate više slobodnog vremena. Dakle, odličan je trenutak za provjeru što i kako jedete i koliko ste aktivni. U želji da vam pomogne u boljem načinu života, Herbalife je za vas pripremio fantastičnu liniju proizvoda za ciljanu prehranu i zdravo starenje.

Počnite s Herbalife proizvodima osnovne prehrane: Oni su osnovni elementi dobre prehrane kojima ćete nadopuniti svoje obroke, a svrha im je optimizirati unos hranjivih tvari.

Kako starimo često glavni problem postaje dobra probava. Da biste si pomogli u tome već sada možete poduzeti nekoliko jednostavnih koraka: jedite pet porcija voća i povrća dnevno i dajte prednost svježem povrću ili povrću kuhanom na pari. Odaberite namirnice bogate vlaknima poput integralnih žitarica i pokušajte piti dvije litre vode dnevno. Ako vam je teško popiti toliko vode, pokušajte vodi dodati Biljni koncentrat aloje. Herbalife biljni napitak od aloe sadrži gel aloa vere koji prirodno pomaže boljoj probavi i samopročišćavanju organizma.

Dobrostanje srca postaje sve važnije kako starimo. Nikada nije prekasno unijeti postupne promjene u svoju svakodnevnu prehranu i tako pomoći održavanju dobrostanja srca. Stoga smanjite unos soli, šećera i zasićenih masti, a povećajte unos omega-3 masnih kiselina, kojih uglavnom ima u ribljem mesu i koje vam dokazano pomažu u održavanju dobrostanja srca. Herbalifeline je proizvod koji vam osigurava unos omega-3 masnih kiselina, doprinosi savitljivosti zglobova i održavanju prirodne funkcije srca i krvotoka.

Pomozite svom imunološkom sustavu i poduzmite proaktivne mjere s jedinstvenim dodatkom prehrani – RoseOx antioksidantom. Sadrži ružmarin, mnoštvo minerala, ekstrakata povrća i drugih biljaka. Antioksidanti su dobro istraženi sastojci koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala.

Uz poboljšanje prehrane pokušajte intenzivirati i tjelesnu aktivnost. Nije važno koliko vam je godina, pa čak ni koliko mislite da niste u formi – nikada nije prekasno za uvođenje promjena u svoj način života. A biti aktivan nije samo vježbanje poput trčanja ili posjeta fitness centru, to mogu biti i svakodnevne aktivnosti poput šetnje, vožnje bicikla, vrtlarenja i penjanja uz stube.

na vrh