Najbolji svjetski znanstvenici

Znanost u svrhi prehrane

Naši proizvodi su savršen spoj kineske nauke o biljkama i nutricionističke znanosti, proizvedeni uz pomoć najmodernije tehnologije današnjice. Njihova svrha je omogućiti svakom pojedincu uravnoteženu prehranu i odličan osjećaj svaki dan, spriječiti rizike od bolesti te usporiti proces starenja. Kako bi to postigli, Herbalife je osnovao dva posebna odbora: Znanstveni savjetodavni odbor i Nutricionistički savjetodavni odbor.

Na čelu oba odbora je doktor znanosti David Heber, profesor medicine i javnog zdravlja na kalifornijskom sveučilištu UCLA. Dr.Heber je nositelj raznih doktorskih titula, direktor Centra za ljudsku ishranu, profesor na kalifornijskom sveučilištu UCLA, dobitnik nekoliko nagrada 'Najbolji doktori', priznat od strane struke, autor brojnih knjiga o inteligentnoj prehrani. Više od 20 godina proučava proteine i njihovu važnost u ljudskoj ishrani (proizvodi koji sadrže proteine su Formula 1, proteinske pločice i Formula 3).

Za istraživanje, razvoj i kvalitetu proizvoda brine se znanstveni direktor, doktor znanosti Steve Henig. Vodi i Centar Proizvoda i Znanosti te je član Izvršnog upravnog odbora kompanije.

Savjetnik i član Znanstvenog savjetodavnog odbora je i dobitnik Nobelove nagrade za medicinu 1998. godine, doktor znanosti Louis Ignarro. Cijelu karijeru posvetio je proučavanju rada srca i prevenciji bolesti srca. Nobelovu nagradu je dobio za otkriće utjecaja nitro-oksida (NO) na ljudski organizam, poglavito pravilan rad srca.

Kompanija ulaže jako puno u obrazovanje i edukaciju za što je zadužen magistar znanosti dr. Luigi Gratton. Diljem svijeta održava edukacije za distributere kako bi što bolje upoznali proizvode, sastojke proizvoda i pozitivne učinke.

Članovi Znanstveno savjetodavnog odbora su i vodeći stručnjaci na raznim područjima nutricionističke znanosti. Njih 17 dolazi iz raznih krajeva svijeta: Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Rusija, Turska, Grčka, Francuska, Portugal, Kina, Tajvan, Mađarska, Argentina, Meksiko, Indija, Japan, Tajland i Brazil.

Odbori su neprocijenjivi izvori znanja o pozitivnim učincima naših proizvoda na ljudsko zdravlje te pružaju stalnu podršku svojim stručnim znanjem na područjima sportske prehrane, botaničke znanosti i prehrane izvana. Ovi vrhunski znanstvenici nam svakodnevno daju savjete u svezi s korištenjem i učincima proizvoda. U stalnom kontaktu s distributerima Odbori koriste povratne informacije korisnika i distributera kako bi procijenili i odlučili koja im je obuka potrebna i u skladu s tim razvili najbolje edukativne programe.

Predanost inovacijama i znanosti

Osnivanjem laboratorija za staničnu i molekularnu ishranu 2003. godine Herbalife je dao znatan doprinos inovacijama i pomicanju granica u nutricionistici. Laboratorij je nazvan po našem osnivaču Mark Hughesu i smješten je na kalifornijskom sveučilištu UCLA. Direktor laboratorija je dr. David Heber.

Misija laboratorija je unapređenje znanosti o ishrani prema novim razinama shvaćanja, korištenjem najnaprednijih dostupnih tehnologija za istraživanje i razvoj. Sve u svrhu postizanja najoptimalnijeg dobrostanja čovječanstva.

Herbalife je nedavno otvorio Centar Proizvoda i Znanosti u Los Angelesu. U njemu rade znanstvenici i stručnjaci pod vodstvom doktora Steve Heniga. Vrhunska tehnologija i oprema omogućava im razvoj i stvaranje novih proizvoda koji Herbalife čine kompanijom s najboljim nutricionističkim proizvodima na svijetu!

na vrh