Herbalife dodaci za lakše korištenje

Kako bi vam učinili jednostavnijim i zabavnijim korištenje proizvoda, Herbalife je osmislio brojne dodatke:

Novi Herbalife Super ShakerKarakteristike novog Shakera:
* Veća prenosivost - odijeljak za prah, dio za komprese, shaker - sve zajedno u jednom;
* Veća svestranost - dio za prah i komprese;
* Od sada shaker ima inovativan novi metalni dio koji čini shake još više kremastim;
* Još jednostavniji za upotrebu sa poklopcem koji spriječava izljevanje.

Herbalife shaker 500 ml

Novi poboljšani shaker od čvrste plastike za višekratnu upotrebu. Shaker ima jednostavan sigurnosni poklopac te je pogodan i za nošenje u torbi, kao i mrežicu kako se ne bi stvorile grudice. Jasno su označena mjerila za količinu tekućine.

Mjerna žlica

Herbalife mjerna žlica sadrži 4 različite dimenzije mjerenja: 1.2 ml, 2.5 ml, 4.5 ml i 15 ml. Idealna je za mjerenje količina vaših shake napitaka i Thermojetics čaja.
                        

Kutijice za komprese

Kutijice za komprese s pregradicama su namjenjene za nošenje vaših kompresa. Manja kutijica sa svojih 6 pregrada je pogodna za dnevno doziranje a veća sa 10 pregrada za putovanja i više dana. Uvijek i svugdje sa sobom možete ponijeti svoje komprese.
                      

Mini mixer

Mini mixer za shake vrlo je jednostavan za korištenje, lako nosiv i jednostavno se rastavlja. Dolazi u pakiranju s etuiem za odlaganje kako bi ga lako pospremili u svaki pretinac i džep.

Drobilica za komprese

Drobilica i pretinac za spremanje komprese u jednom. Za sve koji imaju problema s gutanjem kompresa, posebice djecu i starije. Drobilica u nekoliko okreta usitni komprese u prah koji je lako popiti s čašom vode.


Boca za vodu 800 ml

Sportska elegantna boca s nastavkom za piće i poklopcem na navoj. Prikladna za sportske aktivnosti, razne izlete i putovanja kad vam je potrebna energija i snaga od Thermojetics čaja i dobra hidracija od Herbal Aloe.


Mala posuda za shake

Mala posuda za shake je vrlo prikladna za svakodnevno nošenje jer ima sigurnosni poklopac na navoj tako da se sadržaj ne može prosuti. Ako idete na put, stavite nekoliko žlica Formule 1 za svoj obrok.                        

Mjerna vrpca

Lagana mjerna vrpca koju možete uvijek imate sa sobom kako bi lako izmjerili opseg. Za sve koji skidaju suvišne kilograme i one koji trebaju dobiti kvalitetnu mišićnu masu.


Za više informacija o dodacima za lakše korištenje i narudžbe, molimo nazovite kontakt broj.

na vrh