Ključne prednosti

Bez razlika

Uobičajeno je da vam za neki posao trebaju određene kvalifikacije i preduvjeti. Ipak, naša poslovna mogućnost to ne zahtjeva. Bez obzira jeste li student, kućanica, stomatolog, zaposlenik ili poduzetnik, imate apsolutno iste mogućnosti u početku kao bilo koja druga osoba. Mi ćemo vas usmjeriti, ohrabriti i naučiti sve što je potrebno. Vi samo trebate donijeti odluku i započeti sa svojim poslom kako bi došli upravo ondje gdje sami želite.

Zašto naša poslovna mogućnost? Jer smo odlučni omogućiti vam bolji i financijski uspješniji život. Naš sustav poslovanja proglašen je od strane stručnjaka za najbolji poslovni sustav proteklog stoljeća! Važno je znati kako sustav poslovanja nije mjenjan od svojih početaka – poboljšava se i nadograđuje ali osnove su iste već 30 godina.

Faktori uspjeha ovog poslovnog sustava:

 1. Najbolji sustav nagrađivanja u industriji
 2. Razvijeni programi obuke i moderni poslovni alati
 3. Kvalitetni proizvodi razvijeni na znanstvenim temeljima
 4. Svjetska kompanija na čelu s odlučnim liderima i snažnim razvojem branda.

Sustav podrške i edukacije između ostalog uključuje:

 • Mjesečni seminar koji vas uči o poslu
 • Treninzi za osobni razvoj kako bi usavršili svoje vještine
 • Treninzi o proizvodima, alatima i poslu koji se prikazuju na našoj privatnoj televizijskoj mreži HBN - Herbalife Broadcast Network
 • Internet podrška dostupna 24h dnevno
 • Extravaganza - godišnji internacionalni susreti za učenje, odmor i zabavu
 • Savjeti našeg znanstvenog medicinsko-savjetodavnog odbora
 • Efektivna literatura i promotivni alati koji će pomoći vašem uspjehu
 • Wellness dani, radionice i još mnogo toga.

Naš suradnici su sretni, uspješni, financijski neovisni i zdravi. Ipak, postoji i nešto više od toga a to je osjećaj zadovoljstva koji se u njima rađa iz dana u dan radeći ovu poslovnu mogućnost. Osjećaj slobode, kvalitetno slobodno vrijeme, zabava i nagrađivanje sebe i obitelj za uspješno odrađen posao... sve to je dio aktivnog životnog stila kakvim se ponosimo! Ali, ne želimo biti sebični i zato vas pozivamo da nam se pridružite i otkrijete jedan novi svijet - svijet naše poslovne mogućnosti.

na vrh